SPOED: 06 89 99 08 35Ik ben op de hoogte en ga akkoord met het privacyreglement van Verloskundigenpraktijk Utrecht.

Bezoekadres

Duurzaam ondernemen

Als praktijk zijn we betrokken bij nieuw leven en dat is een van de reden waarom we duurzaam willen ondernemen. Wij zullen folders en ”papierwerk” zoveel mogelijk digitaliseren. De meeste informatie is te vinden op onze website of wordt je tijdens je zwangerschap gemaild. Je krijgt een zwangerschaps-app waarop alles te vinden is wat met je zwangerschap te maken heeft. Kom je nog andere items tegen die duurzamer kunnen dan horen we dat graag.


Klachten

We willen als praktijk de allerbeste zorg verlenen, maar het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent. We stellen het zeer op prijs als je hierover in gesprek wilt gaan om samen een oplossing hiervoor te vinden. Als dit niet lukt kun je contact opnemen met een klachten functionaris via https://klachtverloskunde.nl.


Privacy

Sinds 2018 is de AVG wet in werking gegaan en is bij ons van toepassing. Wij zullen je gegevens niet met derden delen zonder jouw toestemming. Je gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk bepaald is. Je gegevens zijn veilig voor onbevoegden.

Privacyreglement


Info

We hebben een vestiging op 2 locaties in de stad; in Utrecht Oost op de Maliebaan 70 en in Zuilen op de Amsterdamsestraatweg 652 in gezondheidscentrum “de Brug”. Op de Maliebaan verzorgen we de 20 weken echo’s en voorlichtingsavonden. Op deze locatie is er betaald parkeren.


Als praktijk zijn we betrokken bij nieuw leven en dat is een van de reden waarom we duurzaam willen ondernemen.

Img